Букет
      
  Реєстрація або вхід Головна    
Букет
Головна
Новини
Статті
Опитування
Анекдоти
Галерея
Погода на тиждень
Свята на тиждень
Святковий довідник
Файли
Друзі та партнери
Звязок з нами
Рекомендуємо
Гумор

Сигналізація "Скунс"! Ви завжди знайдете свій автомобіль там, де залишили!

Google рекомендує
Кулінарний довідничок

Бутерброди - швидка допомога на всі випадки свят


 Під час новорічних свят у господинь зазвичай багато турбот, і найголовніша - як накрити святковий стіл, щоб і очікуваним гостям сподобалося, і раптових візитерів достойно прийняти і смачно нагодувати. Основні страви, напевно, вже вами заплановані, але їх треба розбавити закусками та різноманітними канапе та бутербродиками, але не простими - з маслом і ковбасою, а святковими. Справжній святковий бутерброд повинен мати, по-перше, гарний вигляд і, по-друге, пікантний смак. Також оформляти його треба свіжими овочами та зеленю і соусами. За правилами бутерброди подають на стіл на закусочних тарілках або на блюдах з плоскими краями, покривши їх паперовими серветками або серветками з тканини.



Взагалі, всі бутерброди треба робити невеликими за розміром, їх має бути зручно їсти і готувати не раніше ніж за 30 хвилин перед приходом гостей, щоб не зіпсувати продукти, адже бутерброд - це страва, що не передбачає тривалого зберігання.

Родинні свята за щедро накритим столом - це одне. А от вечірка не передбачає довгих посиденьок, проте пригощати гостей все одно треба, і тут найкращий варіант - знов закуски і легкі канапе, котрі можуть в цьому разі стати основною стравою, тож, про всяк випадок, треба знати декілька варіантів їх приготування. Сподіваймося, наші рецепти допоможуть вам при формуванні новорічного меню.

- Рибний бутерброд починається з приготування так званого домашнього паштету: перекрутіть оселедець з цибулею, зеленю, білим хлібом та вареним яйцем у блендері і намажте цю смачну суміш на тост або свіжий хліб.

- Також паштет для бутербродів можна приготувати і з інших продуктів, наприклад, паштет зі зварених накруто яєць. Для цього беремо варені яйця і відділяємо жовтки від білків та дрібнимо їх. Тепер на хліб треба намазати масло, на нього посипати дрібний білок, а зверху - жовток. Для кращого вигляду прикрасьте зеленю.

- Гриби шампіньйони - дуже популярний продукт для святкового столу, тож не будемо цим нехтувати для приготування гарячих бутербродів. Відваріть шампіньйони та поріжте їх на декілька частин. Тепер натріть сир та змішайте його з нарізаною зеленю. І останній крок - на приготовлені заздалегідь грінки з білого хлібу покладіть гриби, посипте зверху сир та поставте бутерброди у мікрохвильову піч на 1-2 хвилини саме перед подачею на стіл, коли гості вже зібралися.

- Чудово прикрасять новорічний стіл і закусочні бутерброди - канапе незвичної форми. Для їх приготування треба взяти не звичайний хліб, а готові корзиночки з тіста - тарталетки, які подаються з різними салатами (овочевими, рибними або м’ясними) всередині. До речі, таким чином можна приготувати не тільки закуски, а й десерти, якщо наповнити тарталетки фруктами з вершками або мармеладом.

- У цього бутерброда пікантний смак, до того ж, він дуже корисний. Спочатку приготуймо суміш з творогу. Для цього творог змішайте з зеленю, дрібно нарізаними крабовими паличками та додайте трохи майонезу. Тепер суміш намастіть на грінки білого хлібу - і смачно, і дуже ситно.

- Для такого варіанту вам знадобляться спеціальні шпажки для бутербродів. Тонко наріжте хліб, сир та шинку або варений яловичий язик і скріпіть це все шпажкою. І, щоб гостям було зручно їсти ці „кораблики”, і хліб, і сир, і шинка мають бути порізані на маленькі шматочки.

- Серед інгредієнтів для закусок нерідко фігурує часник, якій люблять за його гострий смак та користь для здоров’я. Плавлений сирок та зварене накруто яйце треба натерти на терці та додати до цієї суміші мелений часник. Тепер готуємо грінки (краще робити їх з чорного хлібу, але і батон підійде). Сирну суміш намажте на тости та прикрасьте їх зверху шматочком помідора.

Смачного!
http://www.greenmama.ua

Дата публікації: 11.12.2007
Прочитано: 10436 раз



Додатково на дану тему
Кулінарний словничокКулінарний словничок
Кулінарне 'SOS'Кулінарне 'SOS'
Кавовий довідникКавовий довідник
Як фарбувати яйця натуральними фарбникамиЯк фарбувати яйця натуральними фарбниками
Афродизиакальное меню. Топ-10 афродизиаковАфродизиакальное меню. Топ-10 афродизиаков
Специи и приправыСпеции и приправы
Хто є хто?Хто є хто?
Як приготувати фреш?Як приготувати фреш?
Шашличний сезонШашличний сезон
Як вибрати сковородуЯк вибрати сковороду
[ Назад | Початок | Наверх ]
Немає коментарів. Чому б Вам не залишити свій комертар?
Ви не можете відправити коментар анонімно, будь ласка зареєструйтесь.
Останні статті
Halloween
10 ідей для ідеального Хеловіну
Подарунки на День Валентина за знаком зодіаку
Ідеї для валентинок та святкування дня свято...
Як День Святого Валентина відзначають у різни...
Де краще зустрічати Новий рік?
У чому зустрічати новий рік 2010
Тіло - це годинник
Як запобігти курортних пасток
Здорове чи дешеве: як правильно обирати дитяч...
Новини партнерів
Завантаження ...
Галерея
Картинка з галереї

Картинка з галереї

Картинка з галереї

Посміхніться

Зима, ліс, падає сніг. По лісі ходить нервовий ведмідь. То ялинку зламає, то дерево копне, то на вовка накричить... короче, весь в гніві. Ходить і бурмоче: "Блін, ну нашо я в вересні каву пив???"

Реклама
Опитування
Чи потрібні опитування на сайті?

Так, звичайно. Це корисно
Скоріше так. Але не варто зловживати
Скорше ні. Це - зайва втрата часу
Абсолютно не потрібні.
Набридло - на усіх порталах одне й те саме!
Мені взагалі однаково



Результати
Інші опитування

Всього голосів: 887
Коментарів: 0
Головна |  Вверх
статистика  користувачів онлайн: 103 | користувачів сьогодні: 669 | переглянуто сторінок сьогодні: 7611 | всього сторінок переглянуто: 74492384




Використання матеріалів цього сайту тільки за умови вказання прямого гіперпосилання на першоджерело та сайти, що виконали суттєві допрацювання матеріалів (переклад, доповнення довідковими даними, тощо).
Якщо першоджерело не вказано - важати першоджерелом і вказувати пряме гіперпосилання на сайт http://buket.ck.ua



© 2006-2008 студія GVM
рекламна підтримка: черкаська рекламна мережа

Генерація сторінки: 0.017 сек. і 19 запитів до бази даних за 0.013 сек.
Web site engine code is Copyright © 2006 by SLAED CMS. All rights reserved.