Букет
      
  Реєстрація або вхід Головна    
Букет
Головна
Новини
Статті
Опитування
Анекдоти
Галерея
Погода на тиждень
Свята на тиждень
Святковий довідник
Файли
Друзі та партнери
Звязок з нами
Рекомендуємо
Гумор

А моя собака вчора з дому пішла.
- Куди?
- Я їй дав команду "служити", а вона наділа каску і пішла в армію.

Google рекомендує
Кулінарія

Смачні ідеї або меню на заручини


 Першим кроком до одруження є, звичайно, заручини, де наречена має можливість проявити себе як гарна господиня.



1. Рулет із шинки з сиром



Шинка - 4 порції
плавлений сир - 100г
яйця - 1 шт.
панірувальні сухарі,
вершкове масло або маргарин


На шинку покласти плавлений сир, загорнути її. Рулети обваляти в яйці й панірувальних сухарях, обсмажити у вершковому маслі або маргарині до утворення рум'яної кірочки.




2. Кошички з тунцем


Лимони - 5 шт.
тунець у власному соку - 1 банка
часник - 3 зубці
корнішони - 3 шт.
селера - 3 гілочки
петрушка - 2 гілочки
майонез, гірчиця

У лимоні з одного боку зрізати верхню частину, вийняти чайною ложкою м'якоть і зрізати частину шкірки, щоб лимони стояли. З м'якоті лимонів витиснути сік. Рибу вийняти з банки, відцідити й розім'яти виделкою. Додати до риби подрібнений часник, нарізані корнішони, селеру, петрушку, заправити лимонним соком ( 3 ложки) і майонезом. Наповнити фаршем лимони і полити гірчицею.


3. Груші в шоколаді


Груші - 6 шт.
шоколад - 250г
цукор - 100г
вершкове масло - 50г
біле вино - 50г

Зняти шкірку з груш, але обов'язково залишити хвостики. Поварити груші 5 хв. в окропі із вершковим маслом. Додати цукру, влити кілька ложок сухого вина й варити груші 15 хв. на слабкому вогні, час від часу поливаючи їх вином. Зняти груші з вогню, викласти на блюдо й остудити. Натерти шоколад і розтопити в маленькій каструльці на водяній бані. Полити груші шоколадом і поставити в холодильник на 30 хв. для застигання.

http://buket.ck.ua

Дата публікації: 22.06.2007
Прочитано: 15432 раз



Додатково на дану тему
Сезон кавунів поруч, залишається серед багатьох знайти свогоСезон кавунів поруч, залишається серед багатьох знайти свого
До бабусі по наукуДо бабусі по науку
Сюрпризи Тірольської кухніСюрпризи Тірольської кухні
Солодощі до новорічного столуСолодощі до новорічного столу
Нові ідеї для веселого нічного застілляНові ідеї для веселого нічного застілля
Солодке життя. Топ-10Солодке життя. Топ-10
Кулінарні фестивалі планетиКулінарні фестивалі планети
Смачно у великий пістСмачно у великий піст
Святковий стіл в стилі ретроСвятковий стіл в стилі ретро
Як знімають рекламу їжіЯк знімають рекламу їжі
[ Назад | Початок | Наверх ]
Немає коментарів. Чому б Вам не залишити свій комертар?
Ви не можете відправити коментар анонімно, будь ласка зареєструйтесь.
Останні статті
Halloween
10 ідей для ідеального Хеловіну
Подарунки на День Валентина за знаком зодіаку
Ідеї для валентинок та святкування дня свято...
Як День Святого Валентина відзначають у різни...
Де краще зустрічати Новий рік?
У чому зустрічати новий рік 2010
Тіло - це годинник
Як запобігти курортних пасток
Здорове чи дешеве: як правильно обирати дитяч...
Новини партнерів
Завантаження ...
Галерея
Картинка з галереї

Картинка з галереї

Картинка з галереї

Посміхніться

Жінкам:
– Якщо у ліфті незнайомий чоловік говорить вам, що у вас прекрасні парфуми, це значить, що їхній запах щонайменше не ріже очі.

Реклама
Опитування
Коли краще робити весілля?

Зимою
Весною
Літом
Восени
Краще взагалі не робити, а віддати гроші молодим



Результати
Інші опитування

Всього голосів: 2437
Коментарів: 3
Головна |  Вверх
статистика  користувачів онлайн: 223 | користувачів сьогодні: 809 | переглянуто сторінок сьогодні: 12200 | всього сторінок переглянуто: 110927152




Використання матеріалів цього сайту тільки за умови вказання прямого гіперпосилання на першоджерело та сайти, що виконали суттєві допрацювання матеріалів (переклад, доповнення довідковими даними, тощо).
Якщо першоджерело не вказано - важати першоджерелом і вказувати пряме гіперпосилання на сайт https://buket.ck.ua



© 2006-2008 студія GVM
рекламна підтримка: черкаська рекламна мережа

Генерація сторінки: 0.045 сек. і 20 запитів до бази даних за 0.025 сек.
Web site engine code is Copyright © 2006 by SLAED CMS. All rights reserved.