Шинка - 4 порції
плавлений сир - 100г
яйця - 1 шт.
панірувальні сухарі,
вершкове масло або маргарин
На шинку покласти плавлений сир, загорнути її. Рулети обваляти в яйці й панірувальних сухарях, обсмажити у вершковому маслі або маргарині до утворення рум'яної кірочки.
2. Кошички з тунцем
Лимони - 5 шт.
тунець у власному соку - 1 банка
часник - 3 зубці
корнішони - 3 шт.
селера - 3 гілочки
петрушка - 2 гілочки
майонез, гірчиця
У лимоні з одного боку зрізати верхню частину, вийняти чайною ложкою м'якоть і зрізати частину шкірки, щоб лимони стояли. З м'якоті лимонів витиснути сік. Рибу вийняти з банки, відцідити й розім'яти виделкою. Додати до риби подрібнений часник, нарізані корнішони, селеру, петрушку, заправити лимонним соком ( 3 ложки) і майонезом. Наповнити фаршем лимони і полити гірчицею.
3. Груші в шоколаді
Груші - 6 шт.
шоколад - 250г
цукор - 100г
вершкове масло - 50г
біле вино - 50г
Зняти шкірку з груш, але обов'язково залишити хвостики. Поварити груші 5 хв. в окропі із вершковим маслом. Додати цукру, влити кілька ложок сухого вина й варити груші 15 хв. на слабкому вогні, час від часу поливаючи їх вином. Зняти груші з вогню, викласти на блюдо й остудити. Натерти шоколад і розтопити в маленькій каструльці на водяній бані. Полити груші шоколадом і поставити в холодильник на 30 хв. для застигання.
http://buket.ck.ua