Букет
      
  Реєстрація або вхід Головна    
Букет
Головна
Новини
Статті
Опитування
Анекдоти
Галерея
Погода на тиждень
Свята на тиждень
Святковий довідник
Файли
Друзі та партнери
Звязок з нами
Рекомендуємо
Гумор

Розмовляють дві симпатичні секретарки:
- Яку книжку ти читаєш?
- О! Це красива романтична історія. Шкода тільки, що закінчується трагічно.
- Герой гине?
- Повертається до своєї сім'ї.

Google рекомендує
Напої

Гарячі напої






Напої з алкоголем




"Гарячий шотландець" (Hot Scotch)

 Інгредієнти:

В одній порції бл. 130 ккал (546 кДж)

1 ч. ложка з верхом цукру,
2 ст. ложки гарячої води,
2 маленькі чарки шотландського віскі,
1 скибочка лимона.

Спосіб приготування:

В бокал для грогу покласти 1 ч. ложку з верхом цукру, налити 2 ст. ложки гарячої води і бовтати, поки цукор не розчиниться. Додати 2 маленькі чарки шотландського віскі та 1 скибочку лимона. В бокал покласти срібну ложку (щоб не луснуло скло) і по вінця наповнити окропом.

"Ямайка - бой" (Jamaica Boy)

Інгредієнти:

В одній порції 170 ккал (714 кДж)

 сік з 1/2 лимона,
2 маленькі чарки рому,
1 ч. ложку з верхом цукру,
2 гвоздики,
1 маленька паличка кориці.

Спосіб приготування:

В бокал для грогу налити сік з 1/2 лимона, 2 маленькі чарки рому, додати 1 ч. ложку з верхом цукру і мішати, поки цукор не розчиниться. Потім додати 2 гвоздики та 1 маленьку паличку кориці. Покласти в склянку срібну ложку, щоб не луснуло скло, і в бокал по вінця налити окропу.

"Гарячий поцілунок" (Hot Kiss)

 Інгредієнти:

В одній порції бл. 300 ккал (1260 кДж)

1/8 л червоного вина,
2 маленькі чарки рому,
3 грудочки цукру,
1 непочищений шматочок яблука,
3 гвоздики.

Спосіб приготування:



Для кожної порції розігріти в каструлі 1/8 л червоного вина, 2 маленькі чарки рому, 3 грудочки цукру (можна глазурованого) та 1 непочищений шматочок яблука із вколотими в нього трьома гвоздиками. До кипіння не доводити! Гарячий напій перелити в бокали із срібною ложкою (щоб не луснуло скло).

"Китайське місто" (Chinatown)

 Інгредієнти:

В одній порції бл. 160 ккал (672 кДж)

1/8 л свіжовижатого апельсинового соку,
1 невеликий шматочок палички кориці,
2-3 маленькі чарки китайського мартіні,
апельсинова цедра.

Спосіб приготування:

Для кожної порції розігріти в каструлі 1/8 л свіжовижатого апельсинового соку, 1 невеликий шматочок палички кориці та 2-3 маленькі чарки китайського мартіні. До кипіння не доводити! Напій гарячим перелити в бокали із срібною ложкою (щоб не луснуло скло). Прикрасити довгою спіраллю апельсинової цедри.

Крюшон "Камінні щипці"

 Інгредієнти:

В одній порції бл. 146 ккал (бл. 610 кДж)

2 пляшки червоного вина,
2 апельсини, 6 гвоздик,
1 паличка кориці,
1 головка цукру,
1/2 пляшки 54-градусного рому.

Спосіб приготування:

В мідну каструлю налити червоне вино, додати кружальця апельсинів із вколотими в них гвоздиками, паличку кориці та розігріти, не доводячи до кипіння. Потім поставити на газову горілку. Камінними щипцями затиснути головку цукру і, тримаючи її над каструлею, полити 1/3 рому. Металевий ківшик наполовину заповнити ромом, підігріти на газу, підпалити і полити палаючим ромом цукор. Так само підпалювати решту рому і поливати цукор.

Пунш "Дюбонне"

 Інгредієнти:

В одній порції бл. 100 ккал (бл. 420 кДж)

1 пляшка білого вина,
1 пляшка червоного вина,
2 лимони, 150 г цукру-піску,
1/2 пляшки вина "Дюбонне", або "Бірр".

Спосіб приготування:

Вино з цукром та нарізаними кружальцями лимонів довести до кипіння, але не кип'ятити. Додати "Дюбонне", або "Бірр" та перелити в заздалегідь нагріті бокали з товстого скла. До цього пуншу можна подати будь-яке солодке печиво.
"Дюбонне" та "Бірр" - французькі аперетивні вина, що мають специфічний смак.

Яблучний пунш

 Інгредієнти:

В одній порції 305 ккал (1281 кДж)

1/8 л розведеного водою яблучного соку,
1 шматочок палички кориці,
1 кружальце лимона,
3 маленькі чарки рому,
1 яблучна скибочка.

Спосіб приготування:

Для кожної порції розігріти 1/8 л розведеного водою яблучного соку з доданням 1 шматочка палички кориці та 1 кружальця лимона. Додати 3 маленькі чарки рому, скибочку яблука і перелити напій у нагрітий бокал. Бокал прикрасити спіраллю із яблучної шкірки.

Ананасовий пунш

 Інгредієнти:

В одній порції 325 ккал (1365 кДж)

1/8 л білого вина,
трішки ананасового соку,
або 1 скибочка ананаса,
сік 1/4 лимона,
1 зірочка анісу (бадьян),
2-3 маленькі чарочки рому.

Спосіб приготування:


Для кожної порції збити в міксері 1/8 л білого вина з ананасовим соком або 1 скибочкою ананаса, потім розігріти із соком 1/4 лимона та 1 зірочкою анісу, під кінець влити 2-3 маленькі чарочки рому. Пунш подати гарячим в заздалегідь нагрітих бокалах.

Гарячий оранжад

 Інгредієнти:

В одній порції бл. 295 ккал (1239 кДж)

1/4 л апельсинового соку,
сік з 1 лимона,
1 ст. ложка меду,
2-3 маленькі чарки горілки.

Спосіб приготування:

Для кожної порції розігріти 1/4 л апельсинового соку, змішаного з соком 1 лимона та 1 ст. ложкою меду. Додати 2-3 маленькі чарки горілки та перелити напій у заздалегідь нагріті бокали.

Вишневий пунш

 Інгредієнти:

В одній порції бл. 265 ккал (1113 кДж)

1/8 л вишневого соку,
1/8 л червоного або білого вина,
кружальце лимона,
5 гвоздик,
невеличка паличка кориці,
сік з 1 лимона,
2-3 маленькі чарки горілки.

Спосіб приготування:

Для кожної порції розігріти 1/8 л вишневого соку та 1/8 л червоного або білого вина. Додати кружальце лимона з п'ятьма ввіткнутими гвоздиками, невеличку паличку кориці, сік із 1 лимона та 2-3 маленькі чарки горілки. Вишневий пунш із кружальцем лимона та корицею перелити в заздалегідь нагріті бокали.

Кава по-ірландськи

 Інгредієнти:

4 порції, кожна по 230 ккал (960 кДж)

3/8 л міцної гарячої кави,
1 чашка збитих вершків,
10 лікерних чарок ірландського віскі,
4 ч. ложки з верхом цукру-піску.

Спосіб приготування:

Охолоджені вершки легенько збити віничком. Бокали для ірландської кави сполоснути гарячою водою і в кожний налити по 2,5 лікерні чарки віскі. В бокали додати по 1 ч. ложці цукру, розмішати, потім на 3/4 заповнити їх гарячою кавою. Додати збиті вершки, наливаючи їх струмочком по ручці чайної ложки.

Грог із ромом

 Інгредієнти:

4 порції, кожна по 125 ккал (525 кДж)

3 лимони, 8 гвоздик,
8 ч. ложок цукрової пудри,
8 лікерних чарок рому,
трішки лимонної цедри,
вода.

Спосіб приготування:

Віджати сік із 2 лимонів, 1 лимон нарізати кружальцями, а в них вколоти гвоздику. Лимонний сік розігріти з цукром, ромом, корицею та 3/4 л сирої води. Не доводячи до кипіння, зняти з вогню, розлити напій по бокалах і прикрасити кружальцями лимона. Перед переливанням грогу не забудьте покласти в бокали срібну ложку або виделку, щоб не луснуло скло.
http://cookingzone.net


Дата публікації: 13.04.2007
Прочитано: 7492 раз



Додатково на дану тему
Свято Великдень на Західній УкраїніСвято Великдень на Західній Україні
Корисні трав'яні напої. Рецепти, продукти, порадиКорисні трав'яні напої. Рецепти, продукти, поради
[ Назад | Початок | Наверх ]
Немає коментарів. Чому б Вам не залишити свій комертар?
Ви не можете відправити коментар анонімно, будь ласка зареєструйтесь.
Останні статті
Halloween
10 ідей для ідеального Хеловіну
Подарунки на День Валентина за знаком зодіаку
Ідеї для валентинок та святкування дня свято...
Як День Святого Валентина відзначають у різни...
Де краще зустрічати Новий рік?
У чому зустрічати новий рік 2010
Тіло - це годинник
Як запобігти курортних пасток
Здорове чи дешеве: як правильно обирати дитяч...
Новини партнерів
Завантаження ...
Галерея
Картинка з галереї

Картинка з галереї

Картинка з галереї

Посміхніться

Офіціант:
– А це наш фірмовий і дуже популярний салат.
– На смак щось не дуже.
– Його головне достоїнство в іншому , він лице не замазує.

Реклама
Опитування
Звідки Ви до нас завітали?

Черкаси та область
Київ та область
Львівська область
Закарпатська область
Донецька область
Сумська область
Харківська область
Інші міста України
США
Канада
Росія



Результати
Інші опитування

Всього голосів: 2932
Коментарів: 1
Головна |  Вверх
статистика  користувачів онлайн: 71 | користувачів сьогодні: 228 | переглянуто сторінок сьогодні: 12521 | всього сторінок переглянуто: 91351243




Використання матеріалів цього сайту тільки за умови вказання прямого гіперпосилання на першоджерело та сайти, що виконали суттєві допрацювання матеріалів (переклад, доповнення довідковими даними, тощо).
Якщо першоджерело не вказано - важати першоджерелом і вказувати пряме гіперпосилання на сайт http://buket.ck.ua



© 2006-2008 студія GVM
рекламна підтримка: черкаська рекламна мережа

Генерація сторінки: 0.035 сек. і 19 запитів до бази даних за 0.029 сек.
Web site engine code is Copyright © 2006 by SLAED CMS. All rights reserved.