Оранжевий: цибуля
Ясно-жовтий: апельсини або лимони, морква.
Жовтий: коріння куркуми
Ясно-зелений: листя шпинату
Зелений: зелені яблука
Синій: листя червоної капусти
Бежевий або коричньовий: кава
Приготування:
1. Покладіть яйця в каструлю, залийте їх водою.
2. Додайте чайну ложку оцту.
3. Додайте фарбу. Якщо яєць дуже багато, вони будуть світліших відтінків.
4. Кип'ятіть яйця 15 хвилин з фарбувальними добавками.
5. Якщо хочете отримати світлі тони, то відразу ж вийміть яйця з посуду, а якщо - яскраві, то поставте яйця з фарбою на всю ніч в холодильник.
6. Якщо хочете, що б вийшли блискучі яйця, опустіть їх в масло і потім гарненько протріть тканиною.
http://www.cozy-corner.com