Букет
      
  Реєстрація або вхід Головна    
Букет
Головна
Новини
Статті
Опитування
Анекдоти
Галерея
Погода на тиждень
Свята на тиждень
Святковий довідник
Файли
Друзі та партнери
Звязок з нами
Рекомендуємо
Гумор

Мама говорить синові-школяреві:
— Ти що, думаєш, якщо випив горілки з пивом, то я не почую, що ти курив?

Google рекомендує
Випічка

Тортики


 Жодне свято не обходиться без торту. З нашими рецептами ви зможете приємно здивувати ваших гостей.



Австралійський фруктовий торт

Склад: 450 г фруктів, 150 г вершкового масла, 1 склянка цукру, 2 яйця, 1/2 ч. ложки лимонної цедри, 10 г ванільного цукру, 1/2 ч. ложки соди, 2 1/2 склянки борошна, 1 ч. ложка сухих дріжджів

Приготування: Перемиті фрукти (без кісточок), вершкове масло, цукор і приправи покласти в каструлю, залити 1 склянкою води і проварити протягом 10 хв. Охолодити і додати соду й збиті яйця, додати борошно, змішане з розведеними дріжджами, все ретельно перемішати. Форму для торта застелити промасленим папером викласти підготовлену масу, запікати в духовці протягом 1 год. при помірній температурі. Вживати не раніше, ніж через 2-3 доби!

Апельсиновий торт

 Склад: На 6 порцій: основа: 50 г розплавленого маргарину, 200 г вівсяного печива. Начинка: 2 нарізаних кубиками апельсина, 250 г сиру, 1/2 склянки цукру,1/2 ч. л. ванільного цукру, 5-6 аркушів желатину 1/4 склянки, апельсинового соку, 2 склянки збитих вершків. Для прикраси: 1-2 нарізаних тонкими шматочками апельсина (листів лимонної м'яти).

Приготування: Приготуйте основу: перемішайте розплавлений жир зі здрібненим печивом і покладіть на форму пирога з дном, що знімається, (прибл. 25 см). Поки будете готувати начинку, тримайте основу для пирога в холодильнику. Начинка: перемішайте сир з кубиками апельсина і цукром, а також з ванільним цукром. Розм'якшіть листи желатину в холодній воді протягом приблизно 10 хвилин і розчиніть їх у крапельці апельсинового соку. Злегка остудіть желатинову суміш, після чого додайте її в суміш сиру з апельсином. Збийте вершки і додайте їх у начинку. Приготуйте торт: вилийте начинку на основу для торта, накрийте форму фольгою і дайте торту застигти, залишивши його на ніч у холодильнику. Безпосередньо перед подачею на стіл вийміть торт із форми і прикрасьте його тонкими шматочками апельсина (при бажанні листами лимонної м'яти).

Торт "Гусячі лапки"

Склад: 80 г борошна, 70 г цукру, 2 яйця, 200 г консервованих вишень, 100 г тертого шоколаду, 125 г цукрової пудри, 155 г вершкового масла, 35 г вершків, 15 г какао, 10 г коньяку

Приготування: Яйця з цукром збивають до збільшення маси у 3 рази, змішують з борошном, масу викладають у круглу форму і випікають при температурі 210-220 градусів. Цукрову пудру, вершки, масло збивають до утворення пишної маси. Додають какао і вино, ретельно перемішують. На охолоджений бісквіт викладають шар консервованих вишень, зверху вкривають шаром крему, посипають тертим шоколадом. Верх прикрашають залишками крему.

Бісквіт "Серце"

 Склад: 225 г вершкового масла, 550 г цукрової пудри, 400 г борошна, 1/2 ст. ложки соди, 1 ст. ложка розпушувача, 6 яєць (відокремити білки від жовтків), 300 мл сметани, 1 пакетик ванільного, цукру чи 1/2 ч. ложки ванільної есенції, 225 г малинового джему, 225 г свіжої чи замороженої малини.

Приготування: Змажте форму для випічки діаметром 25 см вершковим маслом. Розігрійте духовку. Збийте міксером масло і половину порції цукрової пудри. Змішайте борошно, соду і розпушувач. З'єднайте жовтки з маслом, додайте сметану, усе добре перемішайте. Наприкінці додайте ванільний цукор чи ванільну есенцію. Збийте яєчні білки з цукровою пудрою. Додайте збиті білки в бісквітне тісто. Перемішайте. Помістіть тісто у форму, випікайте 1,5 години в нежаркій духовці. (Якщо ви спробуєте прискорити процес, бісквіт не пропечеться.) Остудіть протягом 10 хвилин, перш ніж викласти на ґрати. Виріжте з кальки паперове "серце". Гострим ножем за допомогою лекала додайте бісквіту потрібну форму. Постарайтеся обробити краї так, щоб вони були округлими. Але серце і подібні форми можна одержати і відразу, за допомогою відповідної форми для випічки. Обмажте бісквіт малиновим джемом і потім прикрасьте свіжими ягодами.

Бісквітний пиріг з гарбузом

Склад:
8 штук яєць, 2 склянки пропущеного через м'ясорубку гарбуза, 1 склянка цукру, 2 склянки борошна, сіль за смаком.

Приготування: Свіжі яйця кладуть ненадовго в холодильник, потім ретельно промивають теплою водою. Такий метод сприяє їх кращому взбиттю. Потім їх розбивають у глибоку миску, всипають цукровий пісок і збивають суміш міксером чи вінчиком. Яєчно-цукрова маса повинна збільшитися в обсязі приблизно в два рази. Гарбуз без насіння, але зі шкірочкою (зачищеною) пропускають через м'ясорубку два рази, щоб одержати однорідну масу, і змішують з борошном так, щоб не було грудочок. У яєчно-цукрову суміш обережно вводять борошно з гарбузом і дерев'яною лопаточкою повільно (щоб не осіло тісто) знизу нагору починають перемішувати її так, щоб вона стала однорідною. Дно форми застеляють чистим листком паперу, що злегка змазують рослинною олією. Тісто виливають у форму, що ставлять у гарячу духовку (температура не повинна перевищувати 180—200° С) на 30-40 хвилин. Бісквіт злегка охолоджують і подають до столу, нарізавши шматочками.

Бісквітний торт лимонний

Склад: 250 г борошна, 100 г цукру, 150 г вершкового масла, 8 яєць, цедра з 2 лимонів, 40 г цукрової пудри

Приготування: Розім'яте масло змішують з цукром та цедрою, безперервно перемішуючи, додають один за одним жовтки. Коли вони будуть добре розтерті, висипають борошно і все старанно перемішують. Потім додають збиті на стійку піну білки. Вимішане тісто виливають у форму, змащену маслом і посипану сухарями, на 3/4 її висоти. Випікають при температурі 220-230 градусів. Зверху торт посипають цукровою пудрою.

Вишневий торт

 Склад: Для тіста: 100 г. борошна, 3/4 склянки цукру, какао, 5 яєць, сіль, 80 г. картопляного крохмалю, ванілін. Для крему: по 2 ст. ложки цукру, желатину, по 1/2 склянки джему і вина, по 500 г. вишень з компоту і сметани.

Приготування: Жовтки розітріть з ваніліном, цукром і 3 ст. ложками води. Білки збийте з дрібкою солі. Борошно змішайте з какао і крохмалем. Перемішайте з білками і жовтками. Випікайте в духовці (температура 180 °С) 30 хв. Розріжте на 3 коржі. Желатин розчиніть в 4 ст. ложках компоту. Сметану збийте з цукром, ваніліном і додайте желатин. Коржі просочіть червоним вином з цукром змажте джемом, сметаною. У крем нижніх коржів покладіть вишні і викладіть коржі один на іншій. Боки змажте збитою сметаною.

Лимонний торт із ягодами

 Склад: Для тіста: 25 г здрібненого мигдалю, здрібнена цедра половинки лимона, 150 г борошна, 70 г цукрової пудри, 75 г вершкового масла, 1яйце, трохи крапля ванільної чи мигдальної есенції. Для начинки: 25 г вершкового масла, 3 лимони, 5 яєць, 150 г цукрової пудри. Для прикраси: 1 білок, листочки м'яти, цукрова пудра, червона і чорна смородина пелюстки троянди.

Приготування: Посмажте мигдаль. У кухонному комбайні з’єднайте цедру з борошном, цукровою пудрою й олією. Додайте мигдаль, перемішайте. Збийте білок, відокремте 2 ст. ложки піни. Додайте в основну білкову масу мигдальну есенцію, улийте 1 ст. ложку води і з’єднайте з тестом. Покладіть тісто на холод. Через 2 години розкатайте. Викладіть тісто у форму для кексу, поставте на 30 хвилин на холод. Потім випікайте 20 хвилин у жаркій духовці (щоб тісто не деформувалося, накрийте його зверху пергаментним папером і засипте сухим горохом). Зменшивши вогонь, випікайте ще 5 хвилин. Змажте тісто білковою піною, потримайте в духовці ще 5 хвилин. Приготуйте начинку: розпустіть олію, натріть цедру трьох лимонів, і вичавіть сік (приблизно 175 мл). Збийте віночком яйця. Не припиняючи збивати, додайте олію, цедру, лимонний сік і цукрову пудру. Вилийте лимонну начинку в тепле тісто. Випікайте 30 - 40 хвилин. Перед тим як перекласти торт на ґрати, дайте 15 хвилин постояти у формі для випічки. Збийте білок. Опустіть листики м'яти в збитий білок, струсніть, опустіть в цукрову пудру. Те ж зробіть з ягодами. Прикрасьте торт м'ятою, ягодами і пелюстками троянди.

Мандариновий торт

Склад: 5 великих мандаринів, 1,5 склянки цукру, 75 г вершкового масла, 1 яйце, 1 склянки кефіру, 3 склянки муки, сода, сіль

Приготування: Ретельно розтерти масло, цукор, яйце, додати склянку кефіру. Додати пропущені крізь м'ясорубку разом з цедрою мандарини, трохи солі, премішати. Суміш влити у борошно, збити, додати соду, погашену оцтом. Ще раз ретельно перемішати, викласти у посипану сухарями форму, дати постояти 40 хв. і випікати.

Наступна сторінка (2/4)

Дата публікації: 27.02.2007
Прочитано: 14928 раз



Додатково на дану тему
Налисники та оладкиНалисники та оладки
Як готувати пасхуЯк готувати пасху
[ Назад | Початок | Наверх ]
Немає коментарів. Чому б Вам не залишити свій комертар?
Ви не можете відправити коментар анонімно, будь ласка зареєструйтесь.
Останні статті
Halloween
10 ідей для ідеального Хеловіну
Подарунки на День Валентина за знаком зодіаку
Ідеї для валентинок та святкування дня свято...
Як День Святого Валентина відзначають у різни...
Де краще зустрічати Новий рік?
У чому зустрічати новий рік 2010
Тіло - це годинник
Як запобігти курортних пасток
Здорове чи дешеве: як правильно обирати дитяч...
Новини партнерів
Завантаження ...
Галерея
Картинка з галереї

Картинка з галереї

Картинка з галереї

Посміхніться

Американський коп зупиняє авто з двома мужиками. Підходить і стукає у вікно... Коли воно опускається, він з усієї сили лупить водія по голові палицею.
Водій:
- За що?
- Це ж Техас! Коли я підходжу, то документи вже мають бути готові. Зрозумів?
- Так.
Коп бере документи, обходить справа авто і стукає у пасажирське вікно. Коли воно опускається, лупить і пасажира палицею по голові.
Пасажир:
- А мене за що???
- Щоб, коли поїдете, ти не казав: "От попробував би він мені таке зробити"...

Реклама
Опитування
Де Ви плануєте жити після весілля?

у власній квартирі
у батьків нареченої
у батьків нареченого
знімати помешкання



Результати
Інші опитування

Всього голосів: 211
Коментарів: 0
Головна |  Вверх
статистика  користувачів онлайн: 259 | користувачів сьогодні: 1091 | переглянуто сторінок сьогодні: 14653 | всього сторінок переглянуто: 110929606




Використання матеріалів цього сайту тільки за умови вказання прямого гіперпосилання на першоджерело та сайти, що виконали суттєві допрацювання матеріалів (переклад, доповнення довідковими даними, тощо).
Якщо першоджерело не вказано - важати першоджерелом і вказувати пряме гіперпосилання на сайт https://buket.ck.ua



© 2006-2008 студія GVM
рекламна підтримка: черкаська рекламна мережа

Генерація сторінки: 0.035 сек. і 20 запитів до бази даних за 0.018 сек.
Web site engine code is Copyright © 2006 by SLAED CMS. All rights reserved.