Букет
      
  Реєстрація або вхід Головна    
Букет
Головна
Новини
Статті
Опитування
Анекдоти
Галерея
Погода на тиждень
Свята на тиждень
Святковий довідник
Файли
Друзі та партнери
Звязок з нами
Рекомендуємо
Гумор

- Мені подобається ця повальна мода - щоб у дівчини з-під джинсів обов'язково було видно гумку трусиків. Зручно знайомитись.
Відтягнув, відпустив, гумка - шльоп! Вже є тема для розмови…

Google рекомендує
Наші поради

Смачна їжа без зайвого клопоту. Частина друга.


 Морозилка або морозильна камера - ваші кращі друзі, коли мова
заходить про оптимальне використання сезонної продукції круглий рік. Це чудовий спосіб зберегти продукти і готові страви.





Ідеальний спосіб

Користуйтеся можливістю купити сезонні продукти за невисокою ціною і покладіть їх в морозильну камеру для подальшого використання. Для заморожування ягід, грибів, риби, овочів дуже зручно використовувати спеціальні місткості. Ідеально підходять для цього, наприклад, лотки для заморожування компанії “ Tupperware ”. Матеріал, з якого вони виготовлені, витримує температуру до - 25 град. С. Кришка так щільно прилягає до підстави, що волога не проникає всередину. Як наслідок - не утворюється інею.

Деякі нюанси, які обов'язково потрібно враховувати:

• Перед заморожуванням обов'язково розділіть продукти на порції, які вам зручно буде використовувати окремо

• Заморожуйте продукти відразу, в день покупки, а ось розморожуйте поступово, переклавши заздалегідь в холодильник

• Ніколи не заморожуйте другий раз те, що вже було розморожене

• Прикріплюйте до кожного пакетика або упаковки етикетку з назвою і
датою заморожування. Намагайтеся по можливості використовувати продукти
два - три місяці.

Фрукти

* Для заморожування вибирайте самі кращі, стиглі фрукти, мийте
їх тільки у разі потреби і перед заморожуванням ретельно
просушіть. У жодному випадку не заморожуйте фрукти в металевому
посуді - може відбутися реакція соку з металом, унаслідок чого
смакові якості значно погіршаться.

* Ніжні фрукти і ягоди - смородина, агрус і ін. добре піддаються заморожуванню, але стають м'якими при розморожуванні тому їх краще використовувати для готування. Призначені до заморожування фрукти викладаються на поверхні покритого папером лотка і ставлять в морозилку. Вже після заморожування фрукти
перекладаються в окремі пакети або контейнери.

* Садові фрукти з кісточкою після розморожування темніють, тому
їх заморожуйте в підкисленому сиропі ( 1л вод, 1 кг цукрового
піску і сок 1 лимона ). Сироп йде з розрахунку 300 мл. на кожні 0,5кг
фруктів. Плоди також вимагають попередньої обробки - очищення
від шкірки, вилучення кісточки і нарізування на невеликі шматки.

Овочі

Овочі перед заморожуванням вам доведеться бланширувати.

Розрахунок простий - 3 л. кип'ятку і 2 ч.л. соли на 0,5 кг овочів.

Послідовність така:

* помити і почистити, нарізувати невеликими шматочками, помістити
на друшляк.

* помістити друшляк в каструлю з киплячою підсоленою водою.
довести до кипіння і варити 1 - 2 хвилини.

* злити кип'яток і залити відварені овочі крижаною водою, для
збереження пружності. Далі воду злити, упакувати овочі в
пакети або контейнери і помістити в морозильну камеру.

http://wwwomen.com.ua

Дата публікації: 02.10.2008
Прочитано: 5192 раз



Додатково на дану тему
Про що потрібно знати, купуючи квартиру в кредитПро що потрібно знати, купуючи квартиру в кредит
Як дарувати квіти і доглядати за букетомЯк дарувати квіти і доглядати за букетом
Яку акустику вибратиЯку акустику вибрати
Як вибрати DVD-програвач?Як вибрати DVD-програвач?
Догляд за джинсамиДогляд за джинсами
Правильний догляд за взуттямПравильний догляд за взуттям
Як вибрати грамотний бізнес-подарунок?Як вибрати грамотний бізнес-подарунок?
Як захистити себе від грози?!Як захистити себе від грози?!
Батьківські турботи до 1 вересняБатьківські турботи до 1 вересня
Пізнавайте природуПізнавайте природу
[ Назад | Початок | Наверх ]
Немає коментарів. Чому б Вам не залишити свій комертар?
Ви не можете відправити коментар анонімно, будь ласка зареєструйтесь.
Останні статті
Halloween
10 ідей для ідеального Хеловіну
Подарунки на День Валентина за знаком зодіаку
Ідеї для валентинок та святкування дня свято...
Як День Святого Валентина відзначають у різни...
Де краще зустрічати Новий рік?
У чому зустрічати новий рік 2010
Тіло - це годинник
Як запобігти курортних пасток
Здорове чи дешеве: як правильно обирати дитяч...
Новини партнерів
Завантаження ...
Галерея
Картинка з галереї

Картинка з галереї

Картинка з галереї

Посміхніться

Закінчилася посадка на новий експериментальний літак.
Стюардеса:
- На першому поверсі нашого літака знаходиться басейн, на верхньому - тенісний корт, у середині - кінотеатр, зліва - бар, справа - бібліотека... А зараз спробуємо зі всією цією чортівнею злетіти...

Реклама
Опитування
Чи потрібні опитування на сайті?

Так, звичайно. Це корисно
Скоріше так. Але не варто зловживати
Скорше ні. Це - зайва втрата часу
Абсолютно не потрібні.
Набридло - на усіх порталах одне й те саме!
Мені взагалі однаково



Результати
Інші опитування

Всього голосів: 887
Коментарів: 0
Головна |  Вверх
статистика  користувачів онлайн: 237 | користувачів сьогодні: 824 | переглянуто сторінок сьогодні: 12327 | всього сторінок переглянуто: 110927279




Використання матеріалів цього сайту тільки за умови вказання прямого гіперпосилання на першоджерело та сайти, що виконали суттєві допрацювання матеріалів (переклад, доповнення довідковими даними, тощо).
Якщо першоджерело не вказано - важати першоджерелом і вказувати пряме гіперпосилання на сайт https://buket.ck.ua



© 2006-2008 студія GVM
рекламна підтримка: черкаська рекламна мережа

Генерація сторінки: 0.030 сек. і 20 запитів до бази даних за 0.016 сек.
Web site engine code is Copyright © 2006 by SLAED CMS. All rights reserved.