Святкувати після вінчання гарно у затишному ресторанчику удвох. Вражаюча можливість – замовити окрему кімнату з диванчиками або вінтажними стільчиками. Музику, яку ви слухатимете, - французька, італійська, іспанська. Ви поринете у казковий світ, де тільки ви самі. А на меню – офіціанти подаватимуть легкі м’ясні страви та екзотичні салати. Вам принесуть великий торт з надзвичайним дизайном. Питимете шампанське, виноградний сік, запашні східні чаї, гарячий шоколад та чорну каву, зготовану за спеціальними рецептами.
Passion (пристрасть)
У ваших серцях палає пристрасть, бажання творити божевільні речі. Ви – неординарна пара, яка шукає у день весілля незабутніх пригод. Тоді вам вартує замовити ресторанчик з іспанським колоритом або у клубі аргентинського танго. На таку вечірку обов’язково запросіть друзів, вони достойно оцінять ваші намагання.
Меню Аргентини повинно складатись з асадо (яловичі ребра, зготовані на вугіллі - це типова аргентинська страва, розповсюджена по всій країні), копчена ковбаса "chorizo", кров'яна ковбаса "morcilla", печінка, м'ясо курчати і свининою. Іспанська кухня: хамон - свиняча нога (найкращий делікатес. В народі говорять, що найпростіше в іспанській кухні - з'їсти хамон і запити його червоним вином), паелья (готують з рису, додаючи різні інгредієнти. Паелья може бути м'ясна чи рибна. Але у кожного кулінара є свій спосіб її приготування. ЇЇ подають з рожевим вином.)
Втеча на море
Молода пара може спробувати шалено здивувати усіх та втекти на море. Ви зможете замовити приємний ресторанчик з морськими наїдками. Так почуватиметесь як у раю, навколо квіти, шум моря, червоне вино, риба та кохана людина.
Український стіл
Гарний варіант – проведення весілля в українському ресторані. Вам запропонують борщ з пампушками, вареники, дируни, голубці, картоплю по-селянськи, грибову підливку, свіжий печений хліб.
Фуршет або швецький стіл
Ви можете відсвяткувати без зайвих офіційних столів. Тобто отримуєте столи з наїдками та стільчики чи диванчики, що не закріплені за столом. Ви вільно обиратимете їжу будь-яку. Вам запропонують вишукані канапки, буде червона ікра, різноманітні салати, страви з куркою, шашлики. Усілякі веселі рецепти та ніжний алкоголь – мартіні, вино.
Молодіжне диско
Молодіжна команда поїде на дискотівку, а там можна розслабитись та замовити зовсім невишукану, некорисну їжу: чіпси, сухарики, солоні горішки, шоколадки та пиво, легкий алкоголь. Іноді хочеться релакснутись, особливо у день власного весілля.
Банкет у звичному недорогому ресторані
У вас є змога покликати усіх: родичів, друзів, пів міста. Зазвичай запрошують 150-300 гостей. Святкове меню буде містити голубці, борщ, печінковий торт, смажена або варена картопля, курка-гриль, шашлики, салатики. Алкоголь – горілка, шампанське, вино і можливо коньяк. Офіціанти будуть одягнені у звичний одяг, без усілякого дрес-коду.
Весільний стіл у столовій коледжу, школи
Вам запропонують скромне меню з радянським декором. Обов’язково на столі ви зустрінете салатики з капусти, моркви, тушена курка та капуста, варена картопля, фаршировані яйця.
Родинний стіл
Ви приготуєте стіл на 10-15 родичів вдома. Все, що придумаєте, буде на вашому святковому столі. Тільки не економте коштів на наїдках. Зготуйте якомога більше вишуканих салатів, запечене м’ясо та рибу, смачнючі десерти (муси, сиркові торти, вершкову насолоду). Придбайте алкогольні напої: мартіні, який підкреслить смак свята, вино, коньяк та за бажанням горілку (це банально і нецікаво).
Створюйте свято, яке буде комфортне для вас. Нехай святковий стіл приносить океан позитивних емоцій.
Автор: Ірина Новоставська
http://www.para.te.ua