Вважається, що в новорічну ніч трапляються найкумедніші історії та збуваються найзаповітніші бажання.
До цього свята готуються заздалегідь, закуповуючи в магазинах подарунки, найкращі продукти і найякісніші напої. Наприклад, найкращу українську горілку для святкового столу, за яким збираються найближчі та найдорожчі серцю люди. Зазвичай під час святкування всі діляться цікавими історіями, які трапилися з ними саме проти Нового року.
Із проханням розповісти про кумедні новорічні пригоди ми звернулися до зірок російського та українського шоу-бізнесу. Крім того, напевно, всім цікаво, якому напою артисти віддають перевагу у свято?
Микола Басков:
– Новий рік – це свято. А свято для мене – це зустріч з моїм глядачем. Річ у тому, що концерти завжди проходять по-різному і ніколи не повторюються. Дуже важливо передати глядачам свій емоційний настрій та відчути стан єднання з публікою.
Що ж до новорічного столу, то алкогольних напоїв я не вживаю, але впевнений, що найкращий подарунок друзям – це, звичайно ж, «Хортиця»!
Таїсія Повалій:
– Найбільше з усіх свят я люблю дні народження (як свій, так і моїх рідних) і, звичайно, Новий рік. На свята доводиться багато працювати, але в новорічну ніч завжди поринаю у відпочинок. Новий рік найчастіше проходить просто чудово! А з напоїв віддаю перевагу сухим винам, причому як білому, так і червоному.
Володимир Гришко:
– У новорічну ніч я, як і багато інших, працюю. Одного разу, пам’ятаю, на зніманнях святкових вогників для телебачення в червоному фраку й у масці містера Ікса довелося грати... Діда Мороза. А колись навіть виконував роль... Чахлика Невмирущого (тобто Кощія Безсмертного. – Ред.).
На святковому столі в мене завжди вино «OREANDA» і «Хортиця».
Настя Каменських і Потап
Настя:
– На жаль, не мала кумедних випадків у новорічну ніч. Я завжди мріяла про те, щоб застрягти з коханою людиною в ліфті або стояти в заторі на таксі, але нічого такого не траплялося.
Зі спиртних напоїв найбільше люблю хороший коньяк.
Потап:
– А в мене незвичайних історій не бракує. Одного разу я впав з п’ятого поверху. Тоді, пам’ятаю, вийшов на балкон, щоб прокричати вітання всім людям, а поручні не витримали. Що цікаво: після цього падіння в мене почалося... стрімке кар’єрне зростання. Ще був випадок, коли я застряг із сусідами в ліфті. Ми почали викликати диспетчера: перше, що в нас запитали, чи є шампанське, аби гідно зустріти Новий рік? Простояли тоді півгодини, і так вийшло, що застрягли 2003 року, а вийшли – 2004-го!
Що ж до спиртних напоїв на моєму столі, то відразу згадую слова батька. Він завжди казав, що «серед усіх напоїв немає нічого ліпшого за якісну горілку».
Євген Кошовий:
– Новий рік – дуже гарне й важливе свято. Останні років сім з нами не трапляється жодного курйозу, адже святкувати доводиться на концертах. Найбезглуздіша ситуація – це коли пробивається колесо машини, і ми спізнюємося на виступ.
Ну а святкувати нам допомагає «Хортиця»!
Андрій Данилко, він же – Вєрка Сердючка:
– Новий рік – це свято, а свято – це відпочинок. Новий рік святкувати навіть приємніше, ніж день народження. Головне, щоб поряд були найдорожчі люди. А курйози пов’язані переважно з тим, як ми зігріваємося на зніманнях різних мюзиклів.
Що ж до напоїв на святковому столі, то вони мають бути спонтанними. А в моєму міні-барі завжди є «Хортиця».
http://www.simya.com.ua