Букет

Пасхальне яйце
Дата: 20.03.2008
Тема: Нові святкові цікавинки


 Копію знаменитого пасхального яйця Фаберже - створила з шоколаду шеф-кухар Беате Уолльштейн.

Оригінал - один із 52-ох таких коштовних витворів ювелірного мистецтва - Петер Карл Фаберже свого часу прикрасив золотом, смарагдами, рубінами та діамантами. За словами Уолльштейн, найважче було відтворити розкішні деталі оригіналу.

Беате Уолльштейн (шеф-кухар): “Найважче мені було відтворити всі найдрібніші візерунки. але я розпланувала кінцевий результат ще від початку - і до вчорашнього вечора я працювала без перерв. Я сама дуже вражена фантастичним результатом“.

Уолльштейн готувала для таких знаменитостей, як Джордж Клуні, Том Круз і Мадонна; для створення копії яйця Фабеже їй знадобилося 70 год. і 30 кг шоколаду. Ціна витвору може сягнути й 5 000 фунтів стерлінгів. На огляд публіки копію пасхального яйця Фаберже виставлятимуть до кінця наступного тижня у фешенебельному лондонському готелі Grosvenor House.

http://www.24tv.com.ua




Це стаття опублікована на сайті: https://buket.ck.ua
Посилання на цю статтю: https://buket.ck.ua/index.php?name=News&op=article&sid=428