Букет
      
  Реєстрація або вхід Головна    
Букет
Головна
Новини
Статті
Опитування
Анекдоти
Галерея
Погода на тиждень
Свята на тиждень
Святковий довідник
Файли
Друзі та партнери
Звязок з нами
Гумор

Як довідатися, що блондинка працювала за комп'ютером? Монітор виключений, у щілину дисководу запхнута монета 25 центів, поруч із мишею лежить шматок сиру, а на джойстик натягнутий презерватив!

Google рекомендує


Перші страви

Молочні супи


 Молочні супи на будь-який смак



Яйла (суп з йогуртом)

 Склад: 70 г рису; 30 г вершкового масла; 1 столова ложка борошна вищого сорту; 2 чайні ложки соку лимона; 4 сирі яйця; 2 зубчики часники, пропущених через часникодавку; 1 чайна ложка приправ (чорний і червоний мелений перець, суха м'ята); 0,5 л йогурту (нежирного, без фруктів); 0,4 л води; щіпка солі.

Приготування: Рис переберіть і промийте в проточній воді, потім усипайте його в каструлю з окропом і варіть 20-25 хвилин. Йогурт змішайте з яйцями, улийте отриману суміш у каструлю з рисом і проваріть на повільному вогні протягом п'яти хвилин. Після цього злийте рисовий відвар у заздалегідь приготовлений посуд. Розтопіть на сковороді олія і пропасеруйте на ньому приправи. Потім додайте борошно й обсмажте її до золотавого кольору. Розділивши пасерування рисовим відваром і ретельно перемішавши отриману масу, з'єднайте її з умістом каструлі. Додайте лимонний сік, часник, сіль і ще раз перемішайте. Розлийте готовий суп у піали і подайте гарячим.

Суп молочний з рисом

Склад: 8 склянок молока, 8 ст. ложок рису, 2 ст. ложки вершкового масла, 2 ч. ложки цукру, сіль

Приготування: Рис промивають, варять 3-5 хв. у воді, відкидають на друшляк, кладуть у кипляче молоко й варять 30 хв. Наприкінці варіння додають сіль і цукор, а подаючи на стіл, додають вершкове масло.

Суп молочний з пшоном

Склад: 3/4 склянки пшона, 7 склянок молока, 1 1/2 ст. ложки вершкового масла, 3 ч. ложки цукру, сіль

Приготування: Пшоно, кілька разів промите у теплій воді, засипають у киплячу воду на 2-3 хв., а потім відкидають на сито, заливають гарячим молоком і варять при слабкому кипінні до готовності. Наприкінці варіння додають сіль і цукор, а подаючи на стіл, кладуть вершкове масло.

Суп із свіжого й кислого молока

Склад: Молоко свіже 400, молоко кисле 100, яйце 1/4 шт., цукор 3, сіль

Приготування: Сирі яйця збивають з кислим молоком, додають цукор, сіль і, злегка помішуючи, вливають суміш у кипляче свіже молоко. Подають теплим.

Зупа молочна по-лемківськи

Склад: Молоко 1 л , картопля 5-6 шт , масло вершкове 2 ч.л., м'ята свіжа - кілька (за кількістю порцій) стебел довжиною 15-20 см , сіль - за смаком

Приготування: Відварити картоплю у невеликій кількості підсоленої води, так щоб коли картопля стане готовою, вода ледь-ледь покривала картоплю. Можна відварювати картоплю у суміші води й молока, але треба слідкувати, щоб молоко не "втекло" . Окремо прокип'ятити молоко з м'ятою, так , щоб м'ята стала м'якою ( достатньо хвилин 10) . З'єднати молоко з м'ятою та відварену картоплю з водою і прокип'ятити ще кілька хвилин. Додати вершкове масло та сіль за смаком . Подавати у глибоких керамічних мисках , у кожну миску обов'язково покласти стебло відвареної м'яти. Це - літня страва. Взимку можна готувати , використовуючи засушену м'яту. ВАРІАНТ - за смаком можна додавати чорний мелений перець.

http://www.ukrop.com

Дата публікації: 13.03.2007
Прочитано: 7512 раз





[ Назад | Початок | Наверх ]
Немає коментарів. Чому б Вам не залишити свій комертар?
Ви не можете відправити коментар анонімно, будь ласка зареєструйтесь.
Останні статті
Halloween
10 ідей для ідеального Хеловіну
Подарунки на День Валентина за знаком зодіаку
Ідеї для валентинок та святкування дня свято...
Як День Святого Валентина відзначають у різни...
Де краще зустрічати Новий рік?
У чому зустрічати новий рік 2010
Тіло - це годинник
Як запобігти курортних пасток
Здорове чи дешеве: як правильно обирати дитяч...
Новини партнерів
Завантаження ...
Галерея
Картинка з галереї

Картинка з галереї

Картинка з галереї

Посміхніться

Жінка нового росіянина повернулась додому.
- Вася, ти один? - кричить вона в спальню.
- Один.
- А чому так невпевнено, ніби сумніваєшся?
- Ну, навіть не знаю, служниця враховується чи ні?

Реклама
Опитування
Якому весільному салону Ви віддасте перевагу?

Ассоль
"L`Amour"
Марьяж
Ксенія
Валерія
Наталі
Леррос
Мрія
Мадемуазель
Подіум
Міледі
салони м. Києва



Результати
Інші опитування

Всього голосів: 765
Коментарів: 0
Головна |  Вверх
статистика  користувачів онлайн: 70 | користувачів сьогодні: 527 | переглянуто сторінок сьогодні: 12200 | всього сторінок переглянуто: 58286145





Використання матеріалів цього сайту тільки за умови вказання прямого гіперпосилання на першоджерело та сайти, що виконали суттєві допрацювання матеріалів (переклад, доповнення довідковими даними, тощо).
Якщо першоджерело не вказано - важати першоджерелом і вказувати пряме гіперпосилання на сайт http://buket.ck.ua



© 2006-2008 студія GVM
рекламна підтримка: черкаська рекламна мережа

Генерація сторінки: 0.011 сек. і 10 запитів до бази даних за 0.002 сек.
Web site engine code is Copyright © 2006 by SLAED CMS. All rights reserved.