Букет
      
  Реєстрація або вхід Головна    
Букет
Головна
Новини
Статті
Опитування
Анекдоти
Галерея
Погода на тиждень
Свята на тиждень
Святковий довідник
Файли
Друзі та партнери
Звязок з нами
Рекомендуємо
Гумор

- Обійми мене, як у "Ромео і Джульєтті"!
- Я лише "Каштанку" читав, хочеш - укушу тебе за попу?

Google рекомендує
Соуси

Фруктово-ягідні соуси


 Додайте пікантності своїй улюбленій страві! Приготуйте фруктово-ягідний соус!



Соус з ягід

 Склад: 3 склянки будь-яких ягід: малина, полуниця, чорна смородина, ожина чи чорниця, від 1/2 до 2/3 склянки дрібного цукрового піску чи пудри (у залежності від того, наскільки солодкі ягоди), 2 ч. ложки лимонного соку.

Приготування: У кухонному комбайні приготуйте ягідне пюре. Поступово всипайте цукор. Змішайте до однорідності. Пропустіть пюре через дрібне сито, щоб видалити насіння. Потім додайте лимонний сік. Якщо соус недостатньо солодкий, додайте цукор за смаком. Готовий соус поставте в холодильник і використовуйте протягом 3 - 4 днів. Перед уживанням злегка збийте виделкою.


Ягідний соус


Склад: 250 г свіжих ягід (полуниці, малина), 2 склянки води, 4 ст. ложки цукру, 1 ст. ложка крохмалю

Приготування:Перебрані й промиті ягоди протирають крізь сито, додають цукор, воду, розведений холодною водою крохмаль й нагрівають до кипіння.

Коментар: Соус подають до каш, запіканок, пудингів


Яблучний соус

Склад: 300 г яблук, 1 1/2 склянки води, 3 ст. ложки цукру, 1/2 ст. ложки крохмалю

Приготування:Яблука промивають, зрізають шкірочку, видаляють серцевину, кладуть у каструлю, заливають 1/3 норми води і припускають під закритою кришкою до готовності. Після цього яблука протирають крізь сито, додають цукор, решту води, кип'ятять 5-7 хв., вливають, швидко помішуючи, крохмаль, розведений холодною водою, і доводять до кипіння.

Коментар: Соус подають до запіканок з рису, пшона, макаронних виробів і каш.


Соус смородиновий з лимоном

Склад: На 1 л соусу: бульйон м'ясний 600, масло вершкове 100, цибуля ріпчаста 50, селера 50, джем смородиновий 50, лимон 1 шт., морква 30, борошно 50, вино червоне 200, лавровий лист 0,2, гриби 100, сіль за смаком

Приготування: Дрібно нарізані й обсмажені цибулю, моркву, селеру змішати із розведеним м'ясним бульйоном пассерованим борошном, додати вино, лавровий лист і все кип'ятити 15 протягом хв. Потім додати смородиновий джем і лимонний сік. Наприкінці приготування додати в соус дрібно нарізані тушковані гриби і сіль. Соус подавати гарячим до дичини або баранини.


Пряний грушевий соус

 Склад: На 0,5 л готового продукту: 6 великих груш, 1/3 склянки меду, 1 ст. ложка лимонного соку, 1 ч. ложка кориці, 1 ч. ложка імбиру, 1/4 ч. ложки гвоздики, сіль.

Приготування: Очистіть груші, видаліть серцевину і наріжте кубиками. У каструлю викладіть груші, мед, лимонний сік, корицю, імбир і гвоздику. Підсоліть. Доведіть до кипіння. Зменште вогонь, накрийте, тушкуйте 15 хвилин, помішуючи. Зніміть з вогню і приготуйте пюре. Розкладіть по стерильних баночках і закупорте. Зберігайте в холодильнику протягом 2 - 3 місяців.

Горіховий соус

Склад: На 1 л соусу: горіхи 250, часник 25, хліб білий 100, олія 60, оцет 100, вода 550, сіль за смаком

Приготування: Часник розтерти з горіхами і сіллю, додати олію, оцет, черствий білий хліб, розмочений і віджатий. Все добре перемішати, розвести теплою водою і вибити кописткою.

Коментар: Соус подавати до смажених кабачків, стручкового перцю і баклажанів.

Сироп з малини

Склад: 200 г цукру, 80 г малинового соку, 4 г лимонної кислоти

Приготування: Цукор разом з малиновим соком доводять до кипіння, безперервно помішуючи дерев'яною ложкою. Піну знімають і видаляють. Сироп рекомендується кип'ятити не більше як 10 хв., після чого його знімають з вогню і додають розчин лимонної кислоти.

http://www.ukrop.com

Дата публікації: 11.03.2007
Прочитано: 5376 раз





Додатково на дану тему
СоусиСоуси
Фондю - романтичний подарунок швейцарських АльпФондю - романтичний подарунок швейцарських Альп


[ Назад | Початок | Наверх ]
Немає коментарів. Чому б Вам не залишити свій комертар?
Ви не можете відправити коментар анонімно, будь ласка зареєструйтесь.
Останні статті
Halloween
10 ідей для ідеального Хеловіну
Подарунки на День Валентина за знаком зодіаку
Ідеї для валентинок та святкування дня свято...
Як День Святого Валентина відзначають у різни...
Де краще зустрічати Новий рік?
У чому зустрічати новий рік 2010
Тіло - це годинник
Як запобігти курортних пасток
Здорове чи дешеве: як правильно обирати дитяч...
Новини партнерів
Завантаження ...
Галерея
Картинка з галереї

Картинка з галереї

Картинка з галереї

Посміхніться

На кінофестивалі у Бразилії фільм "17 миттєвостей весни" отримав номінацію "За кращу короткометражку".

Реклама
Опитування
Як Ви відноситесь до вінчання?

На мою думку вінчання має бути обов'язковим
Перед вінчанням потрібно деякий час прожити разом
Мені подобається обряд, але вінчатись не хочу
Мені не подобається обряд вінчання
Мені байдуже



Результати
Інші опитування

Всього голосів: 1878
Коментарів: 2
Головна |  Вверх
статистика  користувачів онлайн: 102 | користувачів сьогодні: 688 | переглянуто сторінок сьогодні: 9819 | всього сторінок переглянуто: 71538797




Використання матеріалів цього сайту тільки за умови вказання прямого гіперпосилання на першоджерело та сайти, що виконали суттєві допрацювання матеріалів (переклад, доповнення довідковими даними, тощо).
Якщо першоджерело не вказано - важати першоджерелом і вказувати пряме гіперпосилання на сайт http://buket.ck.ua



© 2006-2008 студія GVM
рекламна підтримка: черкаська рекламна мережа

Генерація сторінки: 0.019 сек. і 10 запитів до бази даних за 0.008 сек.
Web site engine code is Copyright © 2006 by SLAED CMS. All rights reserved.