Букет
      
  Реєстрація або вхід Головна    
Букет
Головна
Новини
Статті
Опитування
Анекдоти
Галерея
Погода на тиждень
Свята на тиждень
Святковий довідник
Файли
Друзі та партнери
Звязок з нами
Рекомендуємо
Гумор

Білочка із зайчиком покохали один одного, але ніяк не можуть завести дітей. Вирішили сходити до лікаря проконсультуватися. Лікар їм і каже:
- Ви вважаєте, що у вас нема дітей, тому що ви білочка та зайчик? Ні-і-і-і-і-і-і-і-і... Це все тому, що ви хлопчик та хлопчик!!!

Google рекомендує
Десерти

Готуємо морозиво


 Десерти для справжніх гурманів!




Заморожений торт із полуницею

 Склад: 600 г полуниці, 1 ст. ложка цукрової пудри, 6 білків, 250 г цукру, 800 мл вершків.

Приготування: 500 г ягід дрібно нарізати, посипати цукровою пудрою. Нагріти духовку до 160°. Збити білки з цукром, викласти в кондитерський мішечок. На 2 листи, застелених папером, випустити 4 кола діаметром 22 см і зібрати масу до центрів кіл. Окремо випустити на лист кілька крапель безе. Випікати кожний по 20 хв, остудити. 200 г вершків збити, додати 1/3 ягід, викласти на корж і на 20 хв поставити в морозилку. Накрити іншим коржем. Так само надійти з іншими коржами. Поставити торт на 4 год. у морозилку. За 2 год. перед подачею на стіл залишки вершків збити і викласти на торт. Ягоди нарізати і викласти на торт. Безе скришити, посипати ягоди.

Морозиво "Пломбір вершковий"

Склад: 50 г молока, 325 г вершків, 3 яйця, 25 г цукру, 125 г згущеного молока, 2,5 г желатину, 1 пакетик ванілі

Приготування: Яйця розтирають з цукром та згущеним молоком, суміш розводять кип'яченим молоком та вершками, старанно розмішують, додають замочений желатин і нагрівають, перемішуючи, до повного розчинення желатину. Охолоджують, на 2-4 год. ставлять у холодильник з температурою 0-4 градуси, потім додають ванільний цукор, заморожують. Для заморожування використовують велику каструлю, на дно якої кладуть заздалегідь підготовлений лід, пересипаний сіллю (3 частини льоду, 1 частина солі). На льодо-сольову суміш ставлять каструлю меншого діаметра, яку заповнюють морозивом (не більше, як наполовину). Простір між стінками каструль також заповнюють льодо-сольовою сумішшю. Каструлю закривають кришкою і починають заморожувати суміш. Періодично кришку знімають, відокремлюють від стінок замерзлий шар, рівномірно перемішують вміст каструлі. Процес триває до утворення однорідної густої маси. Після цього льодо-сольову суміш заміняють, каструлю з морозивом накривають кришкою і охолоджують протягом 2,5-3 год. Готове морозиво подають у вазочках, прикрашають варенням, шматочками фруктів, тертим шоколадом тощо.

Парфе з полуницями

Склад: Морозиво вершкове - 50 г, вершки збиті - 20 г, ягоди свіжі, соус какао; для соусу: масло вершкове - 40 г, цукор - 40 г, какао-порошок - 1 столова ложка, молоко - 20 мл.

Приготування: Морозиво покласти в келих, залити соусом какао і гарнірувати збитими вершками та ягодами. Соус какао слід готувати так: масло, цукор, какао і молоко розігріти на вогні, не доводячи до кипіння, і перемішати, щоб утворилася однорідна маса.

Парфе «Мокко з вершками»

Склад: Морозиво крем-брюле - 50 г, сироп цукровий - 20 г, настій кавовий, вершки збиті.

Приготування:Тонкомелену каву всипати в окріп, трохи прокип'ятити під кришкою, зняти з вогню і залишити під кришкою. Остиглу каву процідити крізь марлю і охолодити в холодильнику. Потім покласти в келих морозиво крем-брюле, залити його кавою, додати цукровий сироп і гарнірувати збитими вершками.

Морозиво з полуницею

 Склад: На 6 персон: 500 г полуниці, 100 г цукрового піску, ваніль, 1 ст. ложка лимонного соку, 150 г натурального йогурту, 150 г густої сметани, 0,2 л вершків, 50 г мигдалю.

Приготування:

Полуницю ретельно промийте під струменем проточної води, обсушіть, кілька красивих ягід залишіть для прикраси, а інші акуратно очистіть від плодоніжок і приготуйте з них пюре, додавши до полуниці цукровий пісок, ваніль за смаком і лимонний сік. Йогурт змішайте зі сметаною і додайте в полуничне пюре. Викладіть усе в металеву миску, накрийте і поставте в морозилку приблизно на 30 хвилин. За цей час двічі - тобто кожні десять хвилин - ретельно перемішайте полуничний крем. Вершки гарненько збийте, дістаньте крем з холодильника і додайте до нього збиті вершки. Поставте назад у морозилку і тримайте там протягом 2 годин, щопівгодини перемішуючи всю масу, щоб вона залишалася еластичною. Розкладіть морозиво у високі келихи, прикрасивши полуницею і мигдалем, і подавайте на стіл.

Парфе «Циганка»

Склад: Морозиво вершкове - 50 г, соус какао, черешні.

Приготування: Морозиво покласти в келих і залити соусом какао. Гарнірувати збитими вершками та черешнею.

Шоколадне парфе

Склад: 350 г вершків, 2 жовтки, 75 г цукру, 15 г шоколаду, 75 г молока

Приготування: У розтерті з цукром жовтки всипають подрібнений шоколад, розводять гарячим молоком, з'єднують з добре збитими вершками. Кладуть у форму і сталять у діжку з льодо-соляною сумішшю, заповнюють цією ж сумішшю простір між стінками ємкості та форми, накривають і залишають для заморожування на 2 год. Після цього виймають з форми і подають на стіл у вазочках або креманках.

Яблучний пломбір

Склад: 1 1/2 склянки вершків, 3 ст. ложки цукру, 2 яєчних жовтки, 1-2 яблука

Приготування: У вершки (1/2 склянки) додають цукор, жовтки і ретельно вимішують до однорідного стану. Суміш нагрівають, не доводячи до кипіння, виливають у форму й ставлять у холодильник - маса має бути напівзамерзлою. Печені яблука протирають крізь сито. Охолоджені вершки (3/4 склянки) добре збивають, перемішують з протертими яблуками, додають напівзамерзлу масу, ще раз перемішують і виносять на холод.

http://www.ukrop.com

Дата публікації: 06.03.2007
Прочитано: 10695 раз





Додатково на дану тему
Готуємо пудингГотуємо пудинг
ЖелеЖеле


[ Назад | Початок | Наверх ]
Немає коментарів. Чому б Вам не залишити свій комертар?
Ви не можете відправити коментар анонімно, будь ласка зареєструйтесь.
Останні статті
Halloween
10 ідей для ідеального Хеловіну
Подарунки на День Валентина за знаком зодіаку
Ідеї для валентинок та святкування дня свято...
Як День Святого Валентина відзначають у різни...
Де краще зустрічати Новий рік?
У чому зустрічати новий рік 2010
Тіло - це годинник
Як запобігти курортних пасток
Здорове чи дешеве: як правильно обирати дитяч...
Новини партнерів
Завантаження ...
Галерея
Картинка з галереї

Картинка з галереї

Картинка з галереї

Посміхніться

Оптоволоконний кабель для України: через кожні 10 см флюоросцентний напис "Тут міді немає"!

Реклама
Опитування
Коли Вам на святі треба фото та відеозйомка, Ви:

розраховуєте на власні сили
просите друзів-непрофесіоналів
на особливо важливі свята запросите професіонала
завжди стараєтесь запросити професіонала
сам професійно займаєтесь фото та відео
інше



Результати
Інші опитування

Всього голосів: 231
Коментарів: 2
Головна |  Вверх
статистика  користувачів онлайн: 110 | користувачів сьогодні: 640 | переглянуто сторінок сьогодні: 6226 | всього сторінок переглянуто: 71535204




Використання матеріалів цього сайту тільки за умови вказання прямого гіперпосилання на першоджерело та сайти, що виконали суттєві допрацювання матеріалів (переклад, доповнення довідковими даними, тощо).
Якщо першоджерело не вказано - важати першоджерелом і вказувати пряме гіперпосилання на сайт http://buket.ck.ua



© 2006-2008 студія GVM
рекламна підтримка: черкаська рекламна мережа

Генерація сторінки: 0.006 сек. і 10 запитів до бази даних за 0.002 сек.
Web site engine code is Copyright © 2006 by SLAED CMS. All rights reserved.