Букет
      
  Реєстрація або вхід Головна    
Букет
Головна
Новини
Статті
Опитування
Анекдоти
Галерея
Погода на тиждень
Свята на тиждень
Святковий довідник
Файли
Друзі та партнери
Звязок з нами
Рекомендуємо
Гумор

З погляду пішохода, велика пробка – це лише можливість спокійно перейти дорогу. Причому, у будь-якому місці.

Google рекомендує
Закуски

Салати з птицею


 Порадуйте своїх близьких смачними салатами.



Курячий салат з овочами

Склад: 400-500 г курятини, 300 г картоплі, 300 г ріпчастої цибулі, 300 г моркви, 300 г буряка, 200-300 г спілого солодкого гранату, 150 г оцту, 150 мл перевареної води, цукор, майонез

Приготування: Із суміши води, оцту і цукру готують солодкий маринад для цибулі. Цибулю нарізують напівкільцями, заливають маринадом і залишають на 1 год. М'ясо, картоплю, моркву, буряк відварюють до готовності й нарізують кубиками, додають зерна обчищеного гранату, цибулю і заправляють майонезом.

Салат "Альтернатива"

Склад: 1 копчений окорочок, 1 варений окорочок, 1 склянка вареного рису, 150 г твердого сиру, 1 свіжий помідор, 1 цибулина, майонез

Приготування: З окорочків видалити кістки, м'ясо нарізати соломкою; сир, цибулю і помідор - кубиками. Перемішати, заправити майонезом.

Салат "Любаша"

Склад: 2 курячих стегна, 1 огірок, 5 яєць, 2 апельсини, 1 цибулина, 2 склянки рису, 1 банка консервованої кукурудзи, сіль, майонез за смаком

Приготування: Стегна відварюють, кістки видаляють, м'ясо нарізують соломкою, додають обчищені й нарізані часточками апельсини, дрібно нарізані варені яйця, огірок і цибулю, відварений у підсоленій воді рис і консервовану кукурудзу. Солять, ретельно перемішують і заправляють майонезом.

Салат з вареної качки

Склад: 300 г вареного м'яса качки, 200 г варених макарон, 100 г вареної шинки, 100 г помідорів, 300 г майонезу, сіль, перець

Приготування: М'ясо качки, макарони, шинку нарізати соломкою. Помідори розрізати на 4 частини. Усе перемішати, посолити, поперчити, залити майонезом.

Салат з курки

Склад: 1 копчена куряча ніжка, 1 редька, 2 картоплини, 2 яйця, зелена цибуля, майонез

Приготування: Картоплю і яйця відварюють, охолоджують, обчищують і нарізують кубиками. З курячої ніжки видаляють шкірку і кістки, нарізують соломкою. Редьку натирають на тертці, зелену цибулю подрібнюють. Усе перемішують і заправляють майонезом.

Салат з курки з ананасами

Склад: 500 г курятини, 700 г картоплі, 1 банка консервованих ананасів, 250 г майонезу, червоний перець за смаком

Приготування: Нарізати відварну курятину, обчистити варену в мундирі картоплю, нарізати. Ананаси нарізати невеликими часточками. Усе перемішати, заправити майонезом і перцем.

Салат з філе індички

Склад: 300 г помідорів, 200 г філе індички, 200 г сиру, 150 г йогурту, 100 г зеленої цибулі, 70 г томатного кетчупа, 60 г лимонного соку, 40 г сметани, 20 г майонезу, цукор, сіль, перець за смаком.

Приготування: Зелену цибулю ретельно промийте під проточною водою, переберіть і нашаткуйте. Три великих помідори обшпарте крутим окропом, акуратно очистіть від шкірочки, по можливості видаліть насіння і дрібно нарізайте, перемішайте з зеленою цибулею. Філе індички відваріть разом зі спеціями до готовності, дістаньте його з бульйону, дайте охолонути і нарізайте тонкими скибочками. Візьміть будь-який сир, бажано твердих сортів, і нарізайте його невеликими ромбиками. Приготовлені продукти викладіть в глибоку салатницю, перемішайте. Посоліть і поперчіть блюдо за смаком. Для соусу змішайте знежирений натуральний йогурт, сметану, трошки майонезу, томатний кетчуп, цукровий пісок, лимонний сік, сіль, чорний мелений перець. Усе ретельно перемішайте й отриманою сумішшю заправте готовий салат. Перед подачею на стіл прикрасьте салат маслинами і будь-якою свіжою зеленню петрушкою, кропом, кінзою.

Салат із індички по-орошхазькому

Склад: 600 г смаженого філе індички, 200 г картоплі, 150 г селери, 150 г яблук, 200 г консервованих ананасів кільцями, 1 яйце, сіль, 200 г майонезу, зелень петрушки, 50 мл оцту, 100 г полуниць, 30 г цукрової пудри, 30 г гірчиці

Приготування: Із підсоленої грудинки індички вийняти кістки, зняти шкіру і нарізати 2/3 третини м'яса смужками, 1/3 відкласти. Зварити селеру і картоплю в шкірці, подрібнити петрушку і обчищені від шкірки яблука; круто зварене яйце нарізати кружальцями. Нарізати соломкою обчищені картоплю, селеру, додати яблука, нарізане смужками м’ясо індички, заправити оцтом, гірчицею, сіллю, майонезом та цукром, перемішати і поставити в холодильник. Подавати салат на скляному блюді, прикрасивши скибками м’яса, кружальцями яйця та зеленню петрушки.

Салат «Цезар»

Склад: 100 г батона, 100 г вареної курятини, 100 г горіхів, 100 г твердого сиру, майонез

Приготування: Батон нарізати дрібними кубиками і обсмажити на вершковому маслі. Додати курятину і сир, також нарізані дрібними кубиками, посічені горіхи. Заправити майонезом.
http://www.ukrop.com

Дата публікації: 06.03.2007
Прочитано: 9794 раз



Додатково на дану тему
Рибні закускиРибні закуски
[ Назад | Початок | Наверх ]
Немає коментарів. Чому б Вам не залишити свій комертар?
Ви не можете відправити коментар анонімно, будь ласка зареєструйтесь.
Останні статті
Halloween
10 ідей для ідеального Хеловіну
Подарунки на День Валентина за знаком зодіаку
Ідеї для валентинок та святкування дня свято...
Як День Святого Валентина відзначають у різни...
Де краще зустрічати Новий рік?
У чому зустрічати новий рік 2010
Тіло - це годинник
Як запобігти курортних пасток
Здорове чи дешеве: як правильно обирати дитяч...
Новини партнерів
Завантаження ...
Галерея
Картинка з галереї

Картинка з галереї

Картинка з галереї

Посміхніться

Учора обмили новий унітаз. Випили по п'ять літрів пива. Відмінно працює! Сьогодні встановлюватимемо його на місце.

Реклама
Опитування
Звідки Ви до нас завітали?

Черкаси та область
Київ та область
Львівська область
Закарпатська область
Донецька область
Сумська область
Харківська область
Інші міста України
США
Канада
Росія



Результати
Інші опитування

Всього голосів: 2933
Коментарів: 1
Головна |  Вверх
статистика  користувачів онлайн: 79 | користувачів сьогодні: 930 | переглянуто сторінок сьогодні: 6632 | всього сторінок переглянуто: 106737026




Використання матеріалів цього сайту тільки за умови вказання прямого гіперпосилання на першоджерело та сайти, що виконали суттєві допрацювання матеріалів (переклад, доповнення довідковими даними, тощо).
Якщо першоджерело не вказано - важати першоджерелом і вказувати пряме гіперпосилання на сайт http://buket.ck.ua



© 2006-2008 студія GVM
рекламна підтримка: черкаська рекламна мережа

Генерація сторінки: 0.036 сек. і 20 запитів до бази даних за 0.031 сек.
Web site engine code is Copyright © 2006 by SLAED CMS. All rights reserved.