Букет
      
  Реєстрація або вхід Головна    
Букет
Головна
Новини
Статті
Опитування
Анекдоти
Галерея
Погода на тиждень
Свята на тиждень
Святковий довідник
Файли
Друзі та партнери
Звязок з нами
Рекомендуємо
Гумор

Послаблювальний засіб краще приймати із заспокійливим - ви будете зберігати спокій, навіть якщо не добіжите.

Google рекомендує
Десерти

Готуємо пудинг










Найкращі рецепти приготування пудингу




Австралійський рисовий пудинг

Склад: 1 склянка рису, 2 склянка води, 3 ст. ложки родзинок, 100 г інжиру, 100 г фініків, трохи імбирного порошку, цукор за смаком, 1 склянка молока, 2 білки, свіжі фрукти

Приготування: Рис відварити у воді протягом 10 хв. Родзинки, інжир, фініки дрібно нарізати, додати імбирний порошок і варений рис. Додати цукор. Протушкувати на слабкому вогні, додати молоко. Пудинг охолодити, додати збиті білки, викласти пудинг у миску, попередньо змочену холодною водою, поставити на холод. Подаючи на стіл, перевернути пудинг на тарілку, поверхню прикрасити свіжими фруктами.

Банановий пудинг

Склад: 350 г бананів, 50 мл білого вина, 30 г манки, 2-3 яйця, 300 мл молока, 10 г лимонної цедри, 10 г лимонного соку, 75 г цукру, 80 г сметани, 2 ст. ложки варення

Приготування: Варять рідку манну кашу на молоці, додають розтерті з цукром жовтки. Банани дрібно нарізують і добре розминають виделкою. Додають вино, лимонний сік, подрібнену цедру, збиті яєчні білки, ретельно перемішують. Додають кашу і знову перемішують. Масу розкладають у формочки і запікають. Подаючи на стіл, поливають сметаною з варенням.

Манний пудінг з чорносливом

Склад: 75 г манної крупи, 125 г чорносливу, 75 г цукру, 2 яйця, 300 г молока, 15 г вершкового масла, 0,5 г лимонної кислоти. Для соусу: 50 г кураги, 75 г цукру, 0,5 г ванілі, 125 г води

Приготування: Просіяну манну крупу всипають у кипляче молоко і, безперервно помішуючи, варять до загусання. Потім у кашу кладуть цукор та дрібно нарізаний чорнослив, зварений до напівготовності у підкисленій воді, а також розтерті жовтки. Масу добре перемішують, вводять збиті білки, знову обережно перемішують і розкладають у змащені маслом форми. Ставлять на водяну баню так, щоб рівень води доходив до середини форми. Форми закривають кришкою і варять пудинг при слабкому кипінні протягом 20-25 хв. До пудингу подають соус з кураги.

Пудинг гарбузовий паровий

 Склад: 2 склянки пропущеного через м'ясорубку гарбуза, 3 ст. ложки манної крупи, 2 яйця, 1 ст. ложка родзинок, 2 ст. ложки подрібнених свіжих листів кропиви, 2 ст. ложки суміші сиру зі сметаною (у рівних пропорціях), сіль за смаком.

Приготування: Гарбуз без насіння і шкірочки двічі пропускають через м'ясорубку разом з листами кропиви і промитими родзинками. Масу ретельно перемішують, додаючи яйця, манну крупу, сіль доти, поки вона не стане однорідною. У суху форму кладуть підготовлену суміш, цілком не заповнюючи її. Форму встановлюють у великій каструлі на дерев'яну підставку. Дно каструлі заповнюють гарячою водою так, щоб вона не діставала форму. Каструлю закривають кришкою, воду доводять до кипіння і варять суміш 15-20 хвилин. Потім пудинг акуратно викладають з форми на блюдо і подають до столу в гарячим чи холодним. Його можна приправляти сумішшю сметани і сиру. У якості наповнювача до гарбуза можна використовувати самі різноманітні овочі і плоди.

Пудинг з каштанів

Склад: 300 г каштанів, 250 г молока, 50 г вершкового масла, 4 яйця, 725 г цукру, 50 г родзинок, 50 г цукатів, 25 г сухарів, 200 г соусу

Приготування: Обчищені каштани ошпарюють окропом, видаляють шкірочку і нарізають тоненькими скибочками. Нарізані каштани кладуть у каструлю, заливають їх половиною норми молока, закривають кришкою, припускають до розм'якшення і протирають. У пюре вливають другу половину молока, додають цукор, і проварюють масу до загусання. Потім кладуть масло, дрібно нарізані сухарі, охолоджують. Жовтки злегка розтирають, додають трохи солі, цукати, родзинки, усе перемішують, з'єднують з молочно-каштановим пюре, додають збиті з цукром білки і знову обережно перемішують. Готову масу розкладають у форми, змащені маслом і посипані сухарями, випікають у духовці. Подаючи на стіл, поливають ванільним або фруктовим соусом.

Пудинг з спаржі

Склад: 1 кг спаржі, 3 ст. ложки вершкового масла, 50 г шинки, 3 яйця, 2 склянки мелених сухарів, сіль за смаком

Приготування: Обчищену й промиту спаржу нарізують кусочками завдовжки 1-1,5 см, варять до напівготовності у підсоленій воді, відціджують, змішують з нарізаною дрібними кубиками підсмаженою шинкою, підсмаженими (дрібними кусочками) сухарями, жовтками, збитими білками, викладають у сотейник, змащений маслом і посипаний сухарями, й запікають у духовці. Подаючи на стіл, пудинг поливають розігрітим вершковим маслом.

Пудинг із персиками і суницями

 Склад:

На 4 порції: 3 середніх персики, 220 г суниці (чи малини), 3 ст. ложки ягідного лікеру, 4 яєчних жовтки, 50 г цукрового піску.

Приготування: Розріжте персики навпіл, потім поріжте на часточки. Викладіть персики і суниці в миску. Додайте 2 ст. ложки ягідного лікеру. Усе добре перемішайте. У мисці змішайте жовтки з цукром і лікером, що залишився. Улийте 2 ст. ложки води. Поставте на водяну баню і збивайте жовткову масу 5 - 10 хвилин доти, поки вона не почне нагріватися. Розкладіть фрукти в чотири вогнетривкі форми. Зверху залийте жовтковий соус. Готуйте в попередньо розігрітій духовці 2 - 3 хвилини до ясно-коричневої скоринки. Подавайте гарячим.

Пудінг "Шалтай-Болтай"

Склад: 250 г кисломолочного сиру, 2 ч. ложки вершкового масла, 1 яйце, 2 ч. ложки цукру, 1 щіпка солі, 1 ст. ложка сметани

Приготування: Сир протерти крізь сито, яєчний жовток розтерти з цукром, 1 ч. ложкою вершкового масла та сіллю. Додати сир і збитий білок. Масу викласти у форму, змащену маслом. Запікати протягом 25 хв. Готовий пудінг полити сметаною.

Пудінг ассорті

Склад: по 40 г курячого м'яса, печінки, мізків, 10 г черствого білого хліба, 120 мл молока, 1 яйце, 5 г вершкового масла, сіль

Приготування: М'ясо пропустити крізь м'ясорубку разом з розмоченим у молоці хлібом, протерти цю масу крізь сито, додати решту молока, сирий жовток, збитий на стійку піну білок. Обережно перемішати. Викласти у змащену вершковим маслом форму, посипати сухарями, накрити промасленим папером. Форму поставити у каструлю, заповнену до половини окропом, накрити кришкою. Варити на слабкому вогні до готовності.

Холодний пудинг

 Склад: На 6 персон: 8 яєць, 250 г цукру, 160 г борошна, 0,5 лимона, 100 г рому, 400 г вершків, 30 г какао, 100 г цукатів, 150 г абрикосового повидла, ванілін, сіль.

Приготування: Приготуйте бісквітне тісто. Для цього ретельно збийте 8 яєць, додаючи поступово 160 г цукру, борошно, сіль, трошки натертої лимонної цедри і лимонного соку. Змажте лист маргарином чи покладіть на нього спеціальний папір для випікання. Викладіть на лист готове тісто шаром товщиною приблизно в 1 см і випікайте в добре розігрітій духовці до готовності. Остиглий бісквітний корж наріжте квадратиками. З абрикосового повидла, рому і 40 г цукру приготуйте рідкий сироп, додавши води. Для крему: збийте в піну вершки і 50 г цукру. Третину крему змішайте з какао до утворення пінки. В емальовану форму укладіть шар бісквітних квадратиків, залийте їх абрикосовим сиропом, змажте кремом і посипайте дрібно рубаними цукатами. Зверху знову викладіть шар бісквітів, просочіть сиропом, покрийте білою піною і цукатами. Підготовлений пудинг поставте в холодильник, а перед подачею на стіл прикрасьте кремом, що залишився, за допомогою кондитерського мішечка.

Цукровий пудинг

Склад
: 200 г ванільних сухарів, 150 г молока, 2 яйця, 75 г цукру, 75 г родзинок, 25 г вершкового масла. Для соусу: 50 г кураги, 75 г цукру, 125 г води

Приготування: Ванільні сухарі подрібнюють, кладуть у каструлю, заливають гарячим молоком і залишають для набухання на 15 хв. Жовтки розтирають з цукром і з'єднують їх з підготовленими родзинками та замоченими у молоці сухарями. Потім додають збиті на піну білки і обережно перемішують. Підготовлену масу розкладають у змащені маслом формочки і випікають у духовці. Подаючи на стіл, поливають соусом з кураги.
http://www.ukrop.com

Дата публікації: 23.02.2007
Прочитано: 8127 раз





Додатково на дану тему
Готуємо морозивоГотуємо морозиво
ЖелеЖеле


[ Назад | Початок | Наверх ]
Немає коментарів. Чому б Вам не залишити свій комертар?
Ви не можете відправити коментар анонімно, будь ласка зареєструйтесь.
Останні статті
Halloween
10 ідей для ідеального Хеловіну
Подарунки на День Валентина за знаком зодіаку
Ідеї для валентинок та святкування дня свято...
Як День Святого Валентина відзначають у різни...
Де краще зустрічати Новий рік?
У чому зустрічати новий рік 2010
Тіло - це годинник
Як запобігти курортних пасток
Здорове чи дешеве: як правильно обирати дитяч...
Новини партнерів
Завантаження ...
Галерея
Картинка з галереї

Картинка з галереї

Картинка з галереї

Посміхніться

Послаблювальний засіб краще приймати із заспокійливим - ви будете зберігати спокій, навіть якщо не добіжите.

Реклама
Опитування
Звідки Ви до нас завітали?

Черкаси та область
Київ та область
Львівська область
Закарпатська область
Донецька область
Сумська область
Харківська область
Інші міста України
США
Канада
Росія



Результати
Інші опитування

Всього голосів: 2930
Коментарів: 1
Головна |  Вверх
статистика  користувачів онлайн: 91 | користувачів сьогодні: 646 | переглянуто сторінок сьогодні: 6704 | всього сторінок переглянуто: 71535682




Використання матеріалів цього сайту тільки за умови вказання прямого гіперпосилання на першоджерело та сайти, що виконали суттєві допрацювання матеріалів (переклад, доповнення довідковими даними, тощо).
Якщо першоджерело не вказано - важати першоджерелом і вказувати пряме гіперпосилання на сайт http://buket.ck.ua



© 2006-2008 студія GVM
рекламна підтримка: черкаська рекламна мережа

Генерація сторінки: 0.006 сек. і 10 запитів до бази даних за 0.002 сек.
Web site engine code is Copyright © 2006 by SLAED CMS. All rights reserved.