Букет
      
  Реєстрація або вхід Головна    
Букет
Головна
Новини
Статті
Опитування
Анекдоти
Галерея
Погода на тиждень
Свята на тиждень
Святковий довідник
Файли
Друзі та партнери
Звязок з нами
Рекомендуємо
Гумор

- Алло, це база?
- Ні, ви не туди потрапили. Це ракетна база.
- Це ви не туди потрапили! Хто мені заплатить за мій сарай?!

Google рекомендує
Кулінарія

Як знімають рекламу їжі


 Бажаєте знати, як знімають рекламу знайомої нам їжі? Ласкаво просимо за куліси рекламного майданчика!  



Морозиво


 Морозиво ніколи не знімають живцем, під софітами воно вмить тане - це завжди пластикова, силіконова або гелева маса. Їй додають потрібний колір, фактуру, роблять кульку пористою і шорсткою. Бездоганних вафельних ріжків теж не знайти - скрізь або шматочок відірваний, або колір нерівний, так що доводиться їх теж ліпити.

А щоб з морозива не стікало варення або мед, прокладається тонкий шар поліетилену.


Супи


 Для реклами супів в пакетиках варять справжній суп. Але якщо просто налити його в тарілку і сфотографувати, не буде нічого видно, всі інгредієнти потонуть. Тому на дно кладеться шар прозорого желатину, зверху наливають бульйон або звичайну воду, а потім вже акуратно викладають капусту, злегка обсмажену шинку, маслини, петрушку і овочі. Головне - створити враження багатого набору вітамінів.


Курка


 Курячі ніжки на фото повинні бути не вареними і не смаженими. Сирими їм виглядати теж не можна - покупець повинен відразу зрозуміти, що їх готувати не потрібно, тільки розігріти. Це дуже складне завдання.

Якщо ніжки посмажити, вони зсохнуться, потемніють, а збоку будуть плескатими. Тому курячі ніжки сушать будівельним феном: він підсмажує, але не деформує м'ясо. Курка виходить золотистою, як треба.


Котлети


 Котлети поливають лаком для волосся. Це потрібно для блиску, якого інакше добитися не можна. Якщо їх посмажити, олія вбереться вже через 5 хвилин.


Локшина


 Щоб продукт мав свіжий вигляд, його потрібно якомога менше піддавати термообробці. Локшину, варять 2-3 хвилини, інакше вона розмокає і розвалюється.
Особливо швидко втрачає форму вітчизняна локшина, тому навіть для реклами вітчизняних макаронів фотографують імпортні.


Пельмені


 Пельмені - кошмар кожного фуд-стиліста (фахівця з харчової реклами). Їх доводиться ліпити вручну. М'ясо додавати не можна, тому що воно просвічуватиме темними плямами.

У рекламі пельмені складаються з тіста і солі. Тому такий рівний колір. Їх ще можна підрум'янити і зволожити, щоб апетитніше було.

Замість сметани фотографують клей ПВА: він ллється густо, поволі і важко - ідеально для реклами. Його ж можна використовувати для зйомки молока.


Соуси


 Соуси фарбуються харчовими фарбниками. Але не можна відразу додати фарбу в соус, він тоді згорнеться і буде грудками. Потрібно спочатку розвести фарбник із спиртом, а потім вже змішати з соусом. Якщо виходить дуже рідко, можна зробити основу для соусу з желатину.


Каша



 Желатин взагалі універсальне і дуже корисна річ - желатин часто додають в пюре і кашу, щоб вони загусли, і можна було робити красиві завитки. Також як загусники можна використовувати муку і крохмаль.


Пиво


 Пиво частіше знімають в рекламних роликах, чим фотографують. Але в обох випадках пивна піна робиться з прального порошку або господарських засобів, які збиваються віночком. Замість самого пива наливається чай або сік..


М'ясо


 Коли потрібно фотографувати м'ясо, його зовсім трохи обсмажують, тільки для кольору.

Баранину часто грає яловичина - зовні вони майже не помітні. А ось свинина повинна бути світліша і розовіша, це завжди підкреслюють, щоб можна було впізнати її здалеку.

Підфарбовувати м'ясо можна соєвим соусом, деякі фуд-стилісти віддають перевагу йоду, мазуту або солідолу.


Сосиски


 Сосиски і сардельки знімаються сирими або злегка підсушеними будівельним феном.
А ось овочі і фрукти в рекламі заморожених сумішей завжди найсвіжіші!


Лазанья


 Найголовніший жах - це зйомка лазаньї. Доводиться шар за шаром накладати один на одного інгредієнти, збоку засовувати їх у форму, потім розрізати і фотографувати зріз, поки все не обвиснуло. Це дуже довго, складно і зовсім не схоже на вміст коробки.



http://ostriv.in.ua

Дата публікації: 04.05.2008
Прочитано: 5245 раз



Додатково на дану тему
Смачні ідеї або меню на заручиниСмачні ідеї або меню на заручини
Сезон кавунів поруч, залишається серед багатьох знайти свогоСезон кавунів поруч, залишається серед багатьох знайти свого
До бабусі по наукуДо бабусі по науку
Сюрпризи Тірольської кухніСюрпризи Тірольської кухні
Солодощі до новорічного столуСолодощі до новорічного столу
Нові ідеї для веселого нічного застілляНові ідеї для веселого нічного застілля
Солодке життя. Топ-10Солодке життя. Топ-10
Кулінарні фестивалі планетиКулінарні фестивалі планети
Смачно у великий пістСмачно у великий піст
Святковий стіл в стилі ретроСвятковий стіл в стилі ретро
[ Назад | Початок | Наверх ]
Немає коментарів. Чому б Вам не залишити свій комертар?
Ви не можете відправити коментар анонімно, будь ласка зареєструйтесь.
Останні статті
Halloween
10 ідей для ідеального Хеловіну
Подарунки на День Валентина за знаком зодіаку
Ідеї для валентинок та святкування дня свято...
Як День Святого Валентина відзначають у різни...
Де краще зустрічати Новий рік?
У чому зустрічати новий рік 2010
Тіло - це годинник
Як запобігти курортних пасток
Здорове чи дешеве: як правильно обирати дитяч...
Новини партнерів
Завантаження ...
Галерея
Картинка з галереї

Картинка з галереї

Картинка з галереї

Посміхніться

- Вовочка, канарка кудись зникла!
- Дивно, п'ять хвилин назад я її пилососив, і вона була на місці.

Реклама
Опитування
Ви ходите до церкви?

так, кожного тижня
лише на великі свята
тільки на Пасху
ходжу часто
інколи
не ходжу
ні. А навіщо?
я ходжу до протестантської церкви
я атеіст



Результати
Інші опитування

Всього голосів: 395
Коментарів: 0
Головна |  Вверх
статистика  користувачів онлайн: 147 | користувачів сьогодні: 1699 | переглянуто сторінок сьогодні: 7272 | всього сторінок переглянуто: 106417423




Використання матеріалів цього сайту тільки за умови вказання прямого гіперпосилання на першоджерело та сайти, що виконали суттєві допрацювання матеріалів (переклад, доповнення довідковими даними, тощо).
Якщо першоджерело не вказано - важати першоджерелом і вказувати пряме гіперпосилання на сайт http://buket.ck.ua



© 2006-2008 студія GVM
рекламна підтримка: черкаська рекламна мережа

Генерація сторінки: 0.037 сек. і 19 запитів до бази даних за 0.032 сек.
Web site engine code is Copyright © 2006 by SLAED CMS. All rights reserved.